Biciklistički klub Maraton Novi Marof

2012 10 mzm yia yeah prezentacija01

Udruga Mladi za Marof organizirala je 20. listopada u ribičkom domu na Bednji  završnu prezentaciju o međunarodnom projektu YIA YEAH koji je sufinancirala EU! 
Da podsjetimo, projekt YIA YEAH se održavao prošle godine u Novom Marofu, sudionici projekta su dolazili iz različitih zemalja Srbije, Bugarske, Makedonije, Rumunjske i Portugala, Hrvatske  a boravili su u društvu 14 udruga iz područja Novog Marofa, između ostalog  i biciklističkog kluba Maraton. Zadatak kluba je bio ugostiti jednu grupu mladih iz različitih zemalja, opisati im djelatnosti kluba, odvesti ih na  vožnju i pritom se lijepo zabaviti.

Na prezentaciji koju je vodio predsjednik udruge Tomislav Kosovec, prikazani su bili filmovi i fotografije koje su prikupljali sudionici projekta, što je na kraju izgledalo jako zanimljivo.  Zaključak svih udruga je bio da mali grad Novi Marof, zahvaljujući volonterima ima puno toga za pokazati!  Ponekad nije lako odvojiti dio slobodnog vremena za korist udruge, kluba, ali kad se napravi jedan ovakav projekt koji je dobio priznanje agencije za mobilnost i programe Europske unije vidi se rezultat uloženog truda. Nakon kratke rasprave između predsjedništva udruga, zaključili smo da se može još puno toga napraviti za dobrobit zajednice, te  su najvaljene suradnje između pojednihi klubova udruga. Podjeljene su zanimljive brošure o projektu i aktivnijim udrugama s područja Grada, pa zainteresirani članovi nek se jave Branimiru ili Tomislavu. 

Nakon  odrađenog formalnog dijela, sljedio je teži dio, jesti i piti i fešta do ....

Čestitamo udruzi MZM peti rođendan i nadamo se  daljnoj uspješno suradnji! 

 

2012 10 mzm yia yeah prezentacija02