Biciklistički klub Maraton Novi Marof

Vratili smo se iz Dugog Sela s jednim postoljem, i to Branimira Šafrana koji je bio ispred Maria Tašića i Zvonimira Pokupeca u kategoriji SPORT koja je brojala 12 natjecatelja. Vozila su se 3 kruga.

Najviše "Maratonaca" sudjelovalo je u kategoriji  REKREATIVACA, (Ivan Pikija - 25. mjesto, Martin Oštrek - 34.mjesto i Matija Meštrić - 11.mjesto). Damijan Mikec je odustao kao i  Marko Rabuzin koji  je  odustao  zbog  tehničkog kvara. Bio je to prvi nastup za novog člana BK "Maraton", Martina Oštreka.  Pobjedu u toj kategoriji je odnio Tomislav Vukadin iz BK "Dugo Selo"  ispred Anušić  Daniela i Sarić Viktora. Utrku je završilo 35 natjecatelja. Vozila su se 2 kruga.

U kategoriji  ŽENE pobjedila je Monika Ludaš, drugo mjesto zauzela je Mazar Ivana, a treće  Šarotar Jasmina. Među POČETNICIMA prvo mjesto je pripalo Simonu Mrkoci, drugo Timoteju Kocen a treće Matiji Trstenjak .

Staza je bila prilično zanimljiva, ali skliska,blatna,puna vode,  te samim time zahtjevna. Zato svim natjecateljima pohvala na hrabrosti zbog hrabrosti i odaziva.Nakon  utrke bio je osiguran dobar grah koji je bio doista potreban nakon kupanja u blatu. Našlo se tu i piva za punoljetne te zato pohvale organizatoru  2.kola "Sajmenih dana"  - biciklistički klub "Dugo Selo".